Katvig udsalg og tilbud online

Katvig er et unikt dansk brand på den danske marked for børnetøj. Katvig blev skabt i 2003 af Katrine Collette og Vigga Svensson.

Konceptet var nytænkende og inspireret af retro applikationer, hvor det karakteriske æble og striber er det gennemgående motiv i langt de fleste af Katvigs kollektioner.

Inspirationen til at starte én af det danske erhvervsliv store succeser tog sin start i 2003, hvor 2 danske kvinder fandt inspiration i et dynebetræk fra 1970´erne, hvor glade farver og applikationer med æbler, pærer og dyreprint tog sin oprindelige begyndelse.

Katvig er det sikre økologiske valg

Katvig børnetøj til babyer og børn ligger prismæssigt i den lidt dyrere ende, men det opvejer de gode muligheder for at få tøjet på udsalg og det faktum, at Katvig har en af de mest bæredygtige og milijøvenlige produktioner af børnetøj til babyer og børn i hele verden.

Katvig har også lækre tasker og accessories


Katvig har igennem de sidste år også udviklet lækre accesories som tasker og sengetøj, som også er produceret med samme høje etiske bevidsthed som produktion. Katvig børnetøj har i de senere år været igennem en lang række test med høje krav i forhold til holdbarhed og materialevalg og har vundet langt de fleste af dem.

Katvig og de mange muligheder

Katvig producerer tøj til børn i alderen fra 0-10 år. Der er bodystockings, bluser, fleecejakker, flyverdragter, heldragter, skønne kjoler, undertøj og meget andet, der alt er produceret i økologisk bomuld, hvilket sikrer, at dit barn ikke får rester af kemikalier i tæt kontakt med huden. Katvig har tilbør som suttekæder, huer, rygsække, puslebetræk og sengetøj.

Katvig udsalg og tilbud

Du kan finde masser af Katvig udsalg ved at følge nedenstående link til gode og anerkendte danske webbutikker, der alle er tilknyttet trustpilot med gode anmeldelser. Flere har også fri fragt.

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...