Katvig udsalg flyverdragt

Katvig flyverdragter er lanceret ud fra et samlet koncept - Katvig, som er skabt af Vigga Svensson. Katvig har en unik økologisk profil, der går igen i alle led af produktionskæden. Der bliver brugt økologisk bomuld og genbrugspolyester og Katvig undersøger og udvikler løbende nye materialer, der kan genbruges og har fokus på de processer, der skader miljøet, når Katvigs tøj fremstilles.

Katvig flyverdragt er meget vandtæt
Katvig flyverdragter laves med et højt vandsøjletryk på 10.000 mm, som vil kunne holde barnet varmt og tørt i selv de højeste snedriver. Katvig flyverdragt har også det gode Thermolite fleecefor, som effektivt holder på varmen uden at flyverdragten føles tung.

Katvig flyverdragt og æblerne
Katvigs æbler går igen på rigtigt meget af deres tøj - også flyverdragten. Den gode hætte er helt sikker for barnet, da den er hæftet på med knapper. Katvig flyverdragten er lavet af genbrugspolyester og der gode forstærkninger ved numsen, som er gode til tumlingen eller det lidt ældre barn, der gerne vil rutche eller lege længe i sandkassen.

Kvaliteten af Katvig flyverdragter
Katvig har haft et særlit fokus på at udvikle deres flyverdragter til at kunne holde til det barske og hårde vejr vi har i Danmark i perioden fra oktober til marts. Flyverdragterne passer både runde, slanke og høje børn. Størrelsen på Katvig flyverdragter er i den normale til store størrelse, hvilket du skal være opmærksom på, når du køber den. Politiken har lavet flere test af Katvig flyverdragter og de score altid højt på design, åndbarhed, slid, funktionalitet og holdbarhed.


 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...